Büyük skandal! Soyunma odasına zehir bıraktılar...

Arjantin ekipleri Newells Old Boys ve Rosario Central arasındaki derbi öncesi soyunma odasında görüntülenen ve zehirli olduğu iddia edilen esrarengiz beyaz toz ülkede büyük olay yarattı.

Newells'in sahasında oynanan mücadele öncesinde soyunma odasına gelen Rosario ekibi garip bir görüntüyle karşı karşıya kaldı.

Rosairo ekibinden bir kişinin çektiği videoda soyunma odasının koltuklarında, masalarında ve sedyenin üzerinde beyaz tozların saçıldığı görülüyor.

UYUŞTURUCU VEYA ZEHİRLİ MADDE

Skorer'in haberine göre, söz konusu beyaz maddenin uyuşturucu olduğu iddia edilmişti. Fakat soyunma odasına giren kişilerde nefes almada zorluğa yol açtığı belirtilen maddenin rakip takım tarafından sabotaj amacıyla koyulan zehirli bir madde olduğu da iddialar arasında yer aldı.

Büyük skandal! Soyunma odasına zehir bıraktılar... ile ilgili etiketler Arjantin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.