Büyük skandal! Maça hakem atamayı unuttular

Hatay İskenderun Beş Temmuz Stadı'nda oynanacak olan İskenderun Belediye ve Gençlik Spor ile Karaağaç Spor, Hatay 1. Amatör Küme U 17 Ligi C Grubu maçına hakem ataması unutuldu.

18 Aralık Pazar günü saat 09.30'da oynanacak olan maç için iki takım oyuncuları da sahaya çıkıp ısınmaya başladı. Maç için her şey hazırdı. Ama bir eksik olduğu fark edildi. Oynanacak olan maçta hakem yoktu. Hakemin olmadığını fark eden iki takım yöneticileri, Hatay ASKF'yi aradı. Yapılan görüşmelerde maça hakemin atanmadığı, yani unutulmuş olduğu öğrenildi. Hatayı fark eden Hatay ASKF'nin, İl Hakem Kurulu’nu uyarmasıyla maçın oynanması için hakem ataması yapıldı.

Yaklaşık 1 saat gecikmeli de olsa hakem atamasının ardından maç oynandı ve iki takımının karşılıklı attığı gollerle maç 1-1 tamamlandı.

Büyük skandal! Maça hakem atamayı unuttular ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.