Büyük Oyun oyuncuları kimler? Büyük oyun filmi konusu nedir?

16 Nisan 2015 yılında vizyona giren film Büyük oyun seyircileri tarafından büyük bir ilgi gören macera ve aksiyon filmi olmaktadır. Ünlü oyuncu Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı başroldeki karakteri Amerika Birleşik Devletleri Başkanı karakteri ile büyük bir sevgi seli gördü. Yönetmeni Jalmari Helander olan bu film yaklaşık olarak 7.5 milyon hasılat yaparak en çok izlenen sinema filmleri arasına girdi. Büyük Oyun oyuncuları kimler? Büyük oyun filmi konusu nedir? İşte tüm detaylar…

Samuel L. Jackson’ın ve Onni Tommila’nın başrolünde oynadığı Büyük Oyun filmi 3 Temmuz 2015 Cuma günü vizyona girip izleyiciler tarafından büyük bir zevkle izlenen filmler arasında olmaktadır. Senaryosu Jalmari Helander, Petri Jokiranta olup, Yönetmen Jalmari Helander’ın ele aldığı bu film izlerken izleyiciye macera ve aksiyon dolu bir an yaşatmaktadır. 13 yaşındaki bir çocuğun erkek oluş hikayesini anlatan bu film Amerika Birleşik Devleti başkanının teröristler tarafından uçaktayken ıssız bir adaya düşüşünü onu edinen macera dolu bir sinema filmidir. Merak edilen bu film hakkında tüm detayları derledik. İşte detaylar.

BÜYÜK OYUN OYUNCULARI KİMLER?

2015 Yapımı macera ve aksiyon filmi olan Büyük Oyun Amerikan Başkanı'nın uçağı’nın teröristler tarafından vurulup, bakanın ıssız bir ormana düşmesi ve 13 yaşında ki bir çocukla olan macerası anlatılmaktadır. Büyük Oyun sinema filminin yönetmeni ünlü yönetme Jalmari Helander olup, Yapımcılar; Petri Jokiranta, Andy Mayson, Jens Meurer, Will Clarke olduğu bir sinema filmidir.

Büyük Oyun filmi oyuncuları:

  • Samuel L. Jackson – US President William Alan Moore

 

  • Onni Tommila – Oskari

 

  • Ray Stevenson – Morris

 

  • Victor Garber – Vice President

 

  • Mehmet Kurtulus – Hazar

 

BÜYÜK OYUN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Büyük Oyun sinema filminin başarılı rolleriyle tanıdığımız başrolünde Samuel L. Jackson’ın bu filimde Amerika Başkanı’nı canlandırdığı filmi, 13 yaşında bir çocuğun “erkek” oluş hikayesini konu edinen bir film olmaktadır. Bu filmdeki 13 yaşındaki başrol oyuncusu olan Onni Tommila’nın canlandırdığı Oskari karakterini canlandırmaktadır. Oskari mükemmel bir avcı olan babasına hayran olsa da bu başarının altında ezilen genç bir erkek olarak etrafındaki kişiler bu şekilde tanımakta ve Oskariyi bu b akımdan yetersiz görmektedirler. Oskari’nin babası onu ne kadar oğlunu sevse de avcılık konusunda güvensizliğini sevginin bir getirisi olarak yansıtması sebebinden dolayı Oskari de avcılık konusunda başarısızlığını tüm benliğinde hissetmekte ve bu konuda ona güvenmemektedir. Oskari karakteri filmdeki rolünde ancak ok bile atamayan bu genç erkek birden, bu konuda babasını haksız çıkarmaktadır. Oskari adeta sihirli sözcükleri fısıldayarak, kendine duyduğu mutlak bir güven ile oradan oraya atlamaya, zıplamaya ve Amerika Başkanı’nı kurtaracak seviyeye kadar gelmesi ile şaşırtmaktadır. Filmde Samuel Jackson’ın Amerikan başkanını oynadığı filmdeki rolünde, Amerikan Başkanı’nın uçağı Air Force One, teröristler tarafından havada vurulur. Fakat bu sırada Amerika Birleşik Devleti Başkanı William Moore (Samuel L. Jackson) uçaktan bir kapsülün içinde sağ olarak hayatta kalmayı başarır. Fakat kapsülün düştüğü yer ıssız bir ormanın ortasıdır.

Ayrıca yakınlarda onu kurtarabilecek, yardım edecek hiçbir insan bulunması mümkün değildir. Fakat bu sırada 13 yaşındaki Oskari (Onni Tommila) o bölgede ava çıkmıştır. Amerikan Başkanının uçakta olmadığını gören teröristler halen başkanın peşine düşmektedir. Bu sırada başkanın hayatta kalabilmesi için yeni ortağı 13 yaşındaki Oskari ile maceralı bir yolculuk yaşaması gerekmektedir. Bu filmde Amerikan başkanı ve 13 yaşındaki çocuğun sürükleyici ve bir o kadar macera dolu hayatı anlatılmaktadır.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.