'Akşener'in aşı fotoğrafları hacı olduğu için servis edilmedi'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısını olup tüm siyasileri de kendileri gibi aşı olmaya davet etmişti. Bu çağrıya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılmış ve aşı olduklarını açıklamışlardı. Diğer siyasilerin aksine Akşener'in aşı olurken fotoğraf paylaşmaması merak konusu olmuştu. Akşener'in hacı olması nedeniyle omzu göründüğü için fotoğraf paylaşmadığı bu nedenle yalnızca yazılı açıklama yaptığı öğrenildi.

Türkiye'nin Çin merkezli Sinovac şirketinden satın aldığı aşılar yılbaşında ülkemize geldi. Aşıların deneme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı oldu.

Bu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek aşı vuruldu. Buradan tüm siyasilere çağrı yapan Erdoğan, ''Aşıyı teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum'' dedi.

Erdoğan'ın bu çağrısına Bakan Koca da katıldı ve tüm siyasi partilerin liderlerini arayarak aşı olmaya davet etti.

Bu çağrıların ardından ilk olarka Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli aşı olduğunu açıkladı ve sosyal medya üzerinden o anlara ait fotoğrafını paylaştı.

Bahçeli, "Sayın Bakan Koca'nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de koronavirüs aşımı yaptırdım.'' ifadelerini kullandı.

Vatandaşları aşı olmaya davet ettiğini vurgulayan Bahçeli, ''İnşallah bu salgından elbirliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum'' dedi.

'Akşener'in aşı fotoğrafları hacı olduğu için servis edilmedi'

AKŞENER SADECE YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Bakan Koca'nın kendisini aradığını ve aşı olmaya davet ettiğini açıkladı. Bu gelişme üzerine topluma ön ayak olmak maksadıyla aşı olduğunu açıkladı. 

Fakat Akşener'in diğer siyasilerin aksine aşı olduğu sırada fotoğraf paylaşmaması merak konusu oldu.

HACI OLDUĞU İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞMAMIŞ

Hürriyet'in haberine göre; Akşener, 2013 yılında hacı olması ve aşı olurken omzunun görünmesi sebebiyle o anlara ait fotoğraf paylaşmadığı öğrenildi.

'Akşener'in aşı fotoğrafları hacı olduğu için servis edilmedi' ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Koronavirüs fotoğraf aşı hacı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.