Büyük ikramiye kazananlar! Milli Piyango büyük yılbaşı büyük ikramiye kaça bölündü, hangi şehire çıktı?

Büyük ikramiyeyi kazananlar belli oldu. 2021 yılbaşı Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. Büyük ikramiye Manisa'nın Akhisar ilçesine isabet etti. Peki büyük ikramiye kaça bölündü?

Büyük ikramiye kaça bölündü, Milli Piyango büyük çekilişi sonuçlarına göre yılbaşı büyük ikramiyesi hangi şehre çıktı?

BÜYÜK İKRAMİYE KAZANANLAR!

Milyonlarca kişinin beklediği 2021 yılbaşı çekilişi sonuçları açıklandı. Buna göre büyük ikramiye olan 100 milyon TL'yi kazanan numara açıklandı. Büyük ikramiyenin yanında 2 numaraya 10 milyon TL, 10 numaraya 1 milyon TL, 30 numaraya 120 bin TL, 100 numaraya 10 bin TL, 200 numaraya 5 bin TL, 500 numaraya bin TL, 10 bin numaraya 500 TL, 40 bin numaraya 400 TL, 200 bin numaraya 300 TL, 700 bin numaraya 200 TL, 2 milyon numaraya da 100 TL isabet etti. Bunun yanında Milli piyango amorti sonuçları da açıklandı.

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI

0 ve 5

Yılbaşı Çekilişi Amorti Sonuçları

Büyük ikramiye kazananlar! Milli Piyango büyük yılbaşı büyük ikramiye kaça bölündü, hangi şehire çıktı?

Milli Piyango bilet sorgulama yaparak biletlerine ikramiye çıktığını öğrenenler en azından biletlerine verdikleri ücreti geri almak için amorti sonuçlarını merak ediyorlar. Amorti, Milli Piyango biletlerinin çekilişte son rakamlarına göre biletlere verilen ikramiyeyi kapsıyor. Amorti tutarları ise biletin değeri kadar oluyor. Milli Piyango çekilişinde her yıl olduğu gibi yıl için de amortiler için iki rakam çekildi. Bu iki rakamdan birisi biletinizin son rakamı oluyorsa bilet fiyatınızı alabilirsiniz. Bu kapsamda çeyrek bilete sahipseniz 25 TL, yarım bilete sahipseniz 50 TL, tam bilete sahipseniz 100 TL alabilirsiniz. Amorti ödemeleri ise bayilerden yapılmaktadır.

Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Öğren

Milli Piyango sorgulama robotu ile birlikte biletinize çıkan ikramiyeyi kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Normalde açıklanan numaralarda tek tek biletlerinizi kontrol etmek gerekirken sorgulama robotu ile birlikte bilet numaralarınızı yazarak biletinize hangi ikramiyenin isabet ettiğini kolayca öğrenebiliyorsunuz. Bunun için sorgulama ekranına bilet numaranızı tam olarak yazın ve ardından sorgulama işlemini başlatın. Biletinize ikramiye çıkmış ise ikramiye tutarı ekranda belirecektir.

Kazanmış olduğunu ikramiyeleri 5 bin TL'ye kadar bayilerden alabilirsiniz. 5 bin TL'den 100 bin TL'ye kadar olan ikramiyeleri ise 81 ilde bulunan Halkbank şubelerinden bileti ibraz ederek almanız mümkündür. 100 bin TL ve büyük ikramiye için ise sadece İstanbul Levent'te bulunan Halkbank'tan ikramiyenizi alabilirsiniz.

 

Büyük ikramiye kazananlar! Milli Piyango büyük yılbaşı büyük ikramiye kaça bölündü, hangi şehire çıktı? ile ilgili etiketler Milli Piyango büyük ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.