Büyük hayallerle başlamışlardı, yüzük attılar!

Oyuncu Şükrü Özyıldız ve evlilik yolunda ilerlediği nişanlısı Rabia Yaman, yüzükleri attı. Birbirlerini sosyal medyada da takipten çıkan ikilinin ayrılığında Özyıldız'ın evlilik sorusuna 'Biz böyle iyiyiz' cevabını vermesinin etkili olduğu konuşuluyor.

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ve evlilik hazırlığı yaptığı stil danışmanı Rabia Yaman sürpriz bir kararla ayrıldı.

NİŞANLANMIŞLARDI

Şükrü Özyıldız, geçen günlerde iki yıldır birlikteliğini sürdürdüğü Rabia Yaman ile evlilik kararı almış, aile arasında bir nişan töreni yaparak evliliğe ilk adımı atmıştı. Nişan sonrası görüntülenen Rabia Yaman, "Aile arasında yüzük taktık, ilk adımı attık. Evlilik tarihi belli değil" demişti.

yakisikli-oyuncu-sukru-ozyildiz-dolu-dizgin-ask-10671658_1088_m

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Son günlerde sık sık tartışan çiftin arasının açıldığı ve yüzük attığı öğrenildi. Sosyal medya hesaplarından birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silen ikili takipleşmeyi de bıraktı.

yakisikli-oyuncu-sukru-ozyildiz-dolu-dizgin-ask-10671658_9218_m

"BÖYLE İYİYİZ" DEMİŞTİ..

Şükrü Özyıldız geçtiğimiz hafta magazin muhabirleri tarafından görüntülenmişti. Oyuncuya "Evlilik tarihi yakın mı?" diye sorulmuştu. Şükrü Özyıldız bu soruya "Biz böyle iyiyiz. Şu an evlilik düşünmüyoruz" cevabını vermişti. Şükrü Özyıldız'ın bu açıklamasının ilişkiyi bitirdiği iddia edildi. Nişanlısının bu sözlerine sinirlenen Rabia Yaman'ın ilişkiyi noktalandırdığı söyleniyor.

Büyük hayallerle başlamışlardı, yüzük attılar! ile ilgili etiketler şükrü özyıldız sevgilisi nişanlısı rabia yaman ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.