Büyük gün geldi! Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanma davasının duruşmasına katılacak mı?

Şarkıcı Hadise 15 Eylül'de Instagram hesabından yaptığı açıklamayla iş insanı Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurmuştu. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma davası bugün saat 16:00'da Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülecek. İkilinin duruşmaya katılıp katılmayacağı merak konusu olurken bir kişinin şahit olarak katılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını birleştiren Hadise ile Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini sonlandırmaya hazırlanıyor. Hadise sosyal medya hesabından yaptığı ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise'' şeklindeki açıklamayla eşine boşanma davası açtığını herkese ilan etmişti.

Hadise Açıkgöz boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde dava açmıştı. Hadise maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etmişti.

Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan 2022'de evlendikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler'in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı iddia edilmişti.

DURUŞMA SAAT 16:00'DA

Sabah'ta yer alan habere göre; Gündemden düşmeyen boşanma davasında büyük an geldi. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanma davası bugün görülecek. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde saat 16.00'da görülecek boşanma davasına Hadise ve Mehmet Dinçerler'in gelip gelmeyeceği merak konusuyken duruşmada bir de şahit dinleneceği de iddialar arasında.

hadise - mehmet dinçerler

Büyük gün geldi! Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanma davasının duruşmasına katılacak mı? ile ilgili etiketler Hadise boşanma mahkeme Duruşma mehmet dinçerler boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.