Sakarya Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası sahipleri kimler?

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası sahipleri kimler? Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında vaatndaşlar araştırmalarına başladı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında Ali Rıza Coşkun’un da kim olduğu merak konusu haline geldi. Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası ne zaman kuruldu.

Türkiye’nin havai fişek ve piroteknik oyuncak alanındaki ilk ve tek öncüsü olan Büyük Coşkunlar Piroteknik Kimya Sanayi Havai Fişek Tic. Ltd. Şti. tarafından 1966 senesinde Hüseyin Coşkun Tarafından 15.000 m2 bir alan üzerine inşa edilerek faaliyete geçirilmiştir.

2007 senesinden itibaren Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı yukarı çalıca tepe açma mevkiinde 15.000 m2 si kapalı alan olmak üzere toplam 300 dönüm arazi üzerine, Avrupa standartlarına uygun olarak inşa edilen yeni tesisler yaklaşık 50 senedir faaliyetlerini sürdürmektedir. Ülkemizin havai fişek sektöründeki tek üreticisi olma unvanına sahip firmamız; özellikle bataryalar, gök bombası, havai fişek, iç ve dış mekân volkanlar ve piroteknik ürünlerin üretiminde uzmanlaşmış ve her geçen gün kalite standartlarını yükselterek devam etmiştir.

Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası sahibi Ali Rıza Çoşkun’dur. Fabrikanın genel müdürlüğünü ise MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı olan Yaşar Coşkun yapmaktadır.

Sakarya Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası sahipleri kimler? ile ilgili etiketler Sakarya Hendek Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.