Büyük bir hızla TIR'a çarptı

Kayseri'de TIR ile otomobilin karıştığı korkunç kaza güvenlik kameralarına saniye, saniye yansıdı. Büyük bir hızla TIR'a çarpan otomobilin sürücüsünün araçtan çıkmasından kısa süre sonra ise sızan yakıt alev aldı. Yanan araçlara çevredeki fabrikada çalışan işçiler müdahale etti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 17. Cadde'de meydana gelen kazada, hızla gelen bir otomobil, kavşaktan dönmeye çalışan TIR'a çarptı.

Aracın hava yastıklarının açıldığı kazada sürücü güçlükle araçtan çıkarken ilk olarak yardımına bir işçi yetişti ve sürücüyü refüje yatırdı.

Kazadan kısa süre sonra araçlardan sızan yakıt alev aldı. Araçların yandığını gören fabrika işçileri ellerine aldığı yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Büyük bir hızla TIR'a çarptı ile ilgili etiketler Kayseri TIR kaza kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.