Büyük aşkta Rihanna krizi!

Şu sıralar nikah masasına oturmak için gün sayan Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin arasını Rihanna açtı. Ünlü futbolcu sevgilisinin gönlünü sosyal medyadan aldı.

Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil, Everton’ı 5-1 yendikleri maçın ardından Rihanna ile fotoğrafını, "Riri ile yenilgisiz. Onun geldiği hiçbir maçı kaybetmiyoruz" notuyla Instagram’da paylaşmıştı.

AMİNE KIZDI!

“Çok yakıştınız. Amine out, Rihanna in” yorumları ünlü futbolcunun sevgilisi Amine Gülşe’yi rahatsız etti. Mesut Özil sosyal medyada Rihanna’yla fotoğrafının altına yazılan ilişkileriyle ilgili olumsuz yorumları sevgilisinin isteği üzerine tek tek sildi.

HEMEN ONUNLA DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bununla da kalmadı, sosyal medya hesabından Amine ile fotoğrafını paylaşarak altına, “Mutluluk sebebim” yazdı. Güzel oyuncu da bu sözlere, “Seni seviyorum” mesajıyla karşılık verdi.

amine-gulse-095405NY

Büyük aşkta Rihanna krizi! ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe Rihanna
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.