Büyük aşkın ardından ihanet çıktı!

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlayan Furkan Andıç'ın zaten bir ilişkisi olduğu ve sevgilisi Sibel Aytan'ın aldatıldığını çıkan haberlerden öğrendiği ortaya çıktı.

Çukur dizisinin güzel oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ile birlikte olan Furkan Andıç'ın haberlerinin magazin haberlerinde yer alması sonrasında Hıçkırık dizisinden Sibel Aytan ile aşk yaşadığı ve güzel oyuncuyu aldattığı iddia edildi.

EL ELE POZ VERMİŞLERDİ

"Meryem" dizisinde rol alan Furkan Andıç ile "Çukur" dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz'in aşk yaşadığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. İkili bir kaç gün önce de ilk kez el ele görüntülenmiş, kameralara poz vermişti.

1 AYDIR KENDİNİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR

Star TV'de yayınlanan magazin programında ise bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Konuşulana göre Furkan Andıç, "Hıçkırık" dizisinde rol alan Sibel Aytan ile 4 aydır aşk yaşıyordu.

Fakat Sibel Aytan, Furkan Andıç'a ulaşamamaya başladı. Telefonlara cevap vermeyen Furkan Andıç, Sibel Aytan'ın mesajlarına da dönmedi. Sibel Aytan önce Furkan Andıç'ın bu tavrına bir anlam veremedi. Sonra ise gazetelerde Furkan Andıç'ın bir gece kulübünde tanıştığı Dilan Çiçek Deniz'le aşk yaşadığı yönünde çıkan haberleri okuyunca aldatıldığını anladı. Büyük şok yaşayan oyuncunun 1 aydır kendisini toparlamaya çalıştığı öğrenildi.

furkan-andic-sevgilisini-dilan-cicek-deniz-ile-10496540_8672_m_1

Büyük aşkın ardından ihanet çıktı! ile ilgili etiketler Furkan Andıç Dilan Çiçek Deniz Sevgili Çukur sibel aytan hıçkırık meryem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.