Büyük aşkı mont detayı ele verdi!

Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu ve meslektaşı olan sevgilisi Derya Şensoy, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de, ikiliyi paylaştıkları fotoğraflardaki 'mont' detayı ele verdi.

Oyuncu çiftin aşkı doludizgin devam ediyor. Öyle ki Sarp Levendoğlu (36) nereye, sevgilisi Derya Şensoy (28) oraya... Kite sörf tutkunu olan Sarp Levendoğlu, geçtiğimiz gün dondurucu soğuğa rağmen Kilyos'ta denize girmişti. Sevgilisiyle Kilyos'a giden Derya Şensoy ise yakışıklı oyuncuyu kıyıdan izledi.

SEVGİLİSİNİN MONTUNU GİYDİ

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir ara çok üşüyen Derya Şensoy, sevgilisinin montunu giyip ısınmaya çalıştı. Güzel oyuncu, Levendoğlu ile fotoğrafını paylaşmaktan kaçınsa da aşkının montuyla çekilen videosunu yayınlayarak herkese ilişkinin devam ettiğini ilan etmiş oldu.

derya-sensoy-sarp-levendoglu-askini-mont-detayi-10615185_6704_m

EVLİLİĞİN BİTMESİNİN NEDENİ GÖSTERİLMİŞTİ

Derya Şensoy, meslektaşı Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nın evliliğinin bitmesinin nedeni olarak gösterilmişti.

derya-sensoy-sarp-levendoglu-askini-mont-detayi-10615185_3550_m

Büyük aşkı mont detayı ele verdi! ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu Derya Şensoy mont
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.