Büyük aşk bu fotoğrafla dile geldi!

Yakında FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan 'Vurgun' dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Yıllarca komada kalan Kemal ve büyük aşkının öyküsünü konu alan diziden ilk görüntüler geldi.

Çok yakında FOX TV izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı 'Vurgun' dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

BAŞROLÜNDE GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay paylaşıyor.

Büyük aşk bu fotoğrafla dile geldi!

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay'ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

VURGUN'UN KONUSU

10 yıl sonra komadan uyanan 'Kemal'in ve büyük aşkının hikayesini konu alan 'Vurgun' yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

 

Büyük aşk bu fotoğrafla dile geldi! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.