Büyük Alkol Zammı Geliyor! Tekel Bayiler Zamlı Listeyi Astı! İşte Mayıs 2022 Güncel Alkol Fiyatları

Alkole büyük zam kapıda... Tekel bayilere ulaşan yeni listeye göre alkol ürünlerine yüzde 40 oranında zam geldi. Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın yeni duyurusuyla birlikte Cin, Votka, Rom, Şarap, Likör, Şampanya ve konyaka zam geldi. Zamlı listeye ulaştık.

Tekel Bayilere ulaşan bir içki firmasının zamlı listesini paylaşıyoruz. Özgür Aybaş'ın duyurusunu yaptığı alkole zam haberi sonrası tüketiciler de, "alkole zam geldi mi, alkol zammı ne kadar" sorularına yanıt aramaya başladı. Bazı alkol ürünlerinin zam sonrası fiyatları yüzde 40 oranında arttı. Büyük Alkol Zammı Geliyor! Tekel Bayiler Zamlı Listeyi Astı! İşte Alkol Güncel Alkol Fiyatları...

Viski, cin, votka fiyatlarının artışı durdurulamıyor. Bir içki firmasının sızdırdığı yeni zamlı alkol listesine göre de her bir alkol ürününe fahiş bir şekilde zam yapıldı.

16 Mayıs Alkol Zammı Kapıda!

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Özgür Aybaş'ın paylaştığı liste 16 Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak. Aybaş, paylaşımında, “15 Mayıs 2022 tarihinde tüm ürünlerde zam geçişi olacaktır. Zam oranı rakı, votka ve viskilerde yüzde 15 ile yüzde 20, şaraplarda ise yüzde 35 ile yüzde 40 oranında geçmesi beklenmektedir” ifadelerini kullanmıştı.

Alkol zammı sonrası en güncel listeye ulaştık. İşte o zamlı liste...

Büyük Alkol Zammı Geliyor! Tekel Bayiler Zamlı Listeyi Astı! İşte Mayıs 2022 Güncel Alkol Fiyatları

 

Büyük Alkol Zammı Geliyor! Tekel Bayiler Zamlı Listeyi Astı! İşte Mayıs 2022 Güncel Alkol Fiyatları ile ilgili etiketler alkol zammı alkol fiyatları zamlı liste tekel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.