Büyük acı! Elinde buruşmuş fotoğrafla oğlunu bekledi

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 8 yaşındaki oğulları Pars, lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Habertürk yazarı Esin Övet, yazısında Şallı'nın kendisine attığı son mesajı paylaştı.

Ünlü model Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 8 yaşındaki oğulları Pars Tan, lenfoma teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Köşe yazarı Esin Övet, evlat acısıyla yıkılan Şallı'nın, yoğun bakım önünde beklerken kendisine attığı mesajı paylaştı.

ELİNDE BURUŞMUŞ FOTOĞRAFI ATTI

Pars'ın günlerdir yoğun bakımda kaldığını söyleyen Övet, Şallı ile oğlunun ölümünden iki gün önce mesajlaştığını ve yoğun bakımın önünden elinde buruşmuş fotoğraf yolladığını yazdı. Övet olayı şu şekilde köşesine taşıdı;

"En son iki gün önce mesajlaşmıştık.

Bu gördüğünüz buruşmuş fotoğrafı gönderdi o an Ebru Şallı. Yoğun bakım önünden…

Elinde buruş buruş olmuş fotoğraf.

Zor günler geçiyordu epeydir.

Ve günlerdir de hastanedeydi Ebru.

Ve yine her zaman olduğu gibi mesajın sonunda"Dua et Esin" demişti.

Ettim…

Çok ettim."

Büyük acı! Elinde buruşmuş fotoğrafla oğlunu bekledi

HAYATINI KAYBETTİ

Hastalığı tekrarladığı için son 1 aydır özel bir hastaneye tedavi gören Pars, hayatını kaybetti. Minik Pars, öğle namazının ardından Kilyos'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin desteğiyle güçlükle ayakta durduğu gözlenen Ebru Şallı'nın oğlunun mezarının başına oturup ağladığı fotoğraf ise herkesi derinden sarstı. 

 Büyük acı! Elinde buruşmuş fotoğrafla oğlunu bekledi - Resim : 2


SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Tv100'de yer alan habere göre: Eklem ağrıları ve halsizlik nedeniyle tedavi altına alınan Pars, geçtiğimiz yıl ilik nakli olmuştu. Pars Tan'ın tedavisi geçen yıl iyiye gitmiş, babasıyla Bebek'te görüntülenmişti. Minik Pars'ın ölüm haberinin ardından çekilen son görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Büyük acı! Elinde buruşmuş fotoğrafla oğlunu bekledi - Resim : 3

Büyük acı! Elinde buruşmuş fotoğrafla oğlunu bekledi ile ilgili etiketler Ebru Şallı yoğun bakım cenaze oğlu pars harun tan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.