Bütün gece telefona baktı, hayatı karardı!

Çin'in Shenzhen şehrinde yaşayan ve cep telefonunu aşırı kullanan bir adamın sol gözü kör oldu. Doktorlar, adamın 1 ay sonra yeniden görebileceğini açıkladı.

Daily Mail'in haberine göre, bütün gece telefonunda oyun oynayan adam, ertesi sabah uyanınca tekrar telefonu eline alınca sol gözünün hiçbir şey görmediğini farketti.

GÖZ DAMARLARINDAN BİRİ PATLADI

Doktorlar yaptıkları muayeneden sonra, hastanın yüksek tansiyondan göz damarlarından birinin patladığını ve bunun da kanamaya neden olduğunu belirledi. Doktorlar bu duruma valsal retinopati denildiğini ve genellikle fiziksel yorgunluktan kaynaklandığını belirtti.

Bütün gece telefona baktı, hayatı karardı!

TEDAVİ EDİLEN GÖZ 1 AY SONRA GÖREBİLECEK

Hastayı ameliyat eden doktorlar, retinasını lazerle deldikleri gözün bir ay sonra görebileceğini kaydetti. Daha önce de, dokuz yaşındaki Çinli bir çocuğun telefon bağımlığı nedeniyle gözlerinin şaşı olduğu bildirilmişti.Bütün gece telefona baktı, hayatı karardı! - Resim : 2

Bütün gece telefona baktı, hayatı karardı! ile ilgili etiketler Çin doktor kör cep telefonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.