Büşra Pekin zayıfladı ancak bir şey değişmedi!

Büşra Pekin, Cartoon Network’ün tüm dünyada sevilerek izlenen çizgi filmi PowerPuff Girls’de yepyeni bir karaktere sesiyle hayat verdi.

İzleyiciler yeni sezonda 4. Powerpuff Kızı Bliss ile Büşra Pekin’in sesiyle tanışacak. Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu, “12 kilo verdim. Ama doğruyu söylemek gerekirse o zamanda hayatla barışık mutlu birisiydim, şimdi de. Sadece giydiklerim daha da bir yakışıyor ondan dolayı çok mutluyum” dedi.

59c3bedfc03c0e2f7c692a06

59c3bedfc03c0e2f7c692a08

BÜŞRA PEKİN KİMDİR?

30 Haziran 1982 yılında babasını iş durumu nedeni ile Suudi Arabistan’da doğdu. Aslen İzmirlidir. Pekin beş yaşındayken doğduğu Suudi Arabistan’ı bıraktı ve İzmir’e dönüş yaptılar. İlk öğrenimini Yaşar Neng Koleji'nde tamamladı.

Lise öğrenimini ABD Arkansas Lake Side Hing okulunda tamamladı. Üniversite öğrenimini ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünde tamamladı. İlk olarak 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. 2005 yılında 'Organize İşler' adlı ilk sinema filminde oynadı.

Yine aynı yıl üniversiteden mezun oldu ve İstanbul’a yerleşip BKM Atölye oyunculuğuna katıldı. 'Havuçlu Anne' karakteri ile tüm beğenileri toplamayı başardı. 2006 yılında 'Fırtına' adlı dizide, 2007 yılında 'Kutsal Damacana' adlı sinema filminde oynadı.

Büşra Pekin zayıfladı ancak bir şey değişmedi! ile ilgili etiketler Büşra Pekin zayıfladı powerpuff
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.