Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz'den "Fi" isyanı!

Burak Deniz, sevgilisi Büşra Develi’nin rol aldığı ‘Fi’ dizisindeki cesur sahnelerin çok fazla dile getirilmesine tepki gösterdi...

Oyuncu Burak Deniz’le Büşra Develi, önceki gün cihangir’de objektiflere takıldı. Motosiklete binerken kasklarını takarak emniyeti elden bırakmayan çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dijital platformda yayınlanan ‘Fi’ dizisinde Bilge karakterini canlandıran Develi, kaliteli bir iş yaptıklarını söyledi. Muhabirlerin, olay yaratan sevişme sahneleriyle ilgili soruları üzerine araya giren Deniz, ‘Fi’de söylendiği gibi cesur sahnelerinin bulunmadığını belirtti. Bu soruların sürekli sorulmasına isyan etti.

Fİ 8-9. BÖLÜMLER FRAGMAN

Oyuncu, sahnelerden çok sektöre kattıklarının konuşulması gerektiğini dile getirdi. Daha önce yayınlanan dizilerden örnekler veren Deniz, “Kimin kiminle olduğu belli olmayan ne diziler vardı, hatırlayın. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Aşk-ı Memnu’da neler oluyordu unuttuk mu? ‘Fi’de sanki sürekli sevişme varmış gibi bir durum yaratılmaya çalışılıyor. Kız arkadaşım oynuyor diye söylemiyorum, izleyici olarak konuşuyorum” diyerek tepkisini gösterdi.

bAAra_develi1

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993 doğumlu Büşra Develi, İzmit'te dünyaya geldi. Ailede 4 kızkardeştirler. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okudu. Dizi çekimleri dolayısıyla okulu dondurmak zorunda kaldı. Tatlı Küçük Yalancılar'da Selin karakteriyle dikkat çeken Büşra Develi, şimdilerde Fi dizisind Bilge karakteriyle hayranlarının karşısında boy gösteriyor.

Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz'den "Fi" isyanı! ile ilgili etiketler Büşra Develi Burak Deniz isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.