Büşra Develi ve Burak Deniz'e servet değerinde teklif!

Bir teknoloji markası Büşra Develi ve Burak Deniz'e 1 milyon liralık reklam teklifi yapmış. "Evet" diyen aşıklar yakında kamera karşısına geçecekmiş.

'Çi' dizisinde rol alan Büşra Develi ile 'Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz 2 buçuk yıldır aşk yaşıyor. Çift sosyal medyada oldukça popüler. Bu popülarite reklam şirketlerinin de dikkatini çekmiş durumda. Markaların da gözünden kaçmamış.

İddiaya göre bir teknoloji markası Büşra Develi ve Burak Deniz'e 1 milyon liralık reklam teklifi yapmış. "Evet" diyen aşıklar yakında kamera karşısına geçecekmiş.

Fi'nin Bilge'si Büşra Develi ile Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz 2,5 yıldır birlikte.

5a18ff390f2544178c8c5de7

Rumen asıllı yazarı Matei Visniec'in yazdığı, Genco Erkal'ın belgesel tiyatro formunda tasarladığı yeni oyunu "Göçmenleeeer", Kenter Tiyatrosu'ndaki özel bir gösterimde tiyatroseverlerle buluştu.

Kenter Tiyatrosu'ndaki özel gösterimde tiyatroseverlerle buluşan oyunu zleyenler arasında ünlü çift Büşra Develi ve Burak Deniz'de vardı.

Büşra Develi ve Burak Deniz'e servet değerinde teklif! ile ilgili etiketler Burak Deniz Büşra Develi Reklam Marka teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.