Büşra Develi kimdir?

Jeoloji Profesörü Celal Şengör oyuncu Büşra Develi'nin Fransızları kıskandıracak güzellikte olduğunu söyledi. Şengör, oyuncu Büşra Develi'ye olan hayranlığını şöyle dile getirdi: "Büşra'yı, Paris'in ortasına koy. Bütün fransızları kıskandırır."Büşra Develi'nin yıldızı geçen sene Azra Kohen'in aynı adlı roman üçlemesinden ekrana uyarlanan Fi dizisindeki 'Bilge' karakteri ile parladı. 1993 İzmir doğumlu Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz de genç kızların hayran olduğu bir oyuncu. Fransız aktris Juliette Binoche'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Büşra Develi, kusursuz fiziğiyle de beğeni topluyor. Peki, Büşra Develi kimdir ve kaç yaşında? Hangi dizilerde, filmlerde oynuyor? Detaylar haberimizde...

Büşra Develi vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Jeoloji Profesörü Celal Şengör, Fi dizisinin yıldız oyuncusu Büşra Develi'yi öve öve bitiremedi. Şengör, "Büşra'yı Paris'in ortasına koy bütün Fransızları kıskandırır." dedi. Büşra Develi'yi ilk olarak 'Pretty Little Liars' dizisinin Türkiye versiyonu 'Tatlı Küçük Yalancılar'daki Selin rolüyle tanışmıştık. Aynı diziden rol arkadaşı Burak Deniz ile bu sette tanışan ve büyük bir aşka başlayan çift, tutku dolu fotoğraflarını her fırsatta Instagramda paylaşıyor. Peki, Büşra Develi kimdir ve kaç yaşında? Hangi dizilerde, filmlerde oynuyor? Detaylar haberimizde...

bAAra_develi

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. İlköğretim eğitiminin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı ve orta öğretim ile lise eğitimini Antalya'da tamamladı.

Sonrasında tiyatro ve oyunculuk eğitimi için İstanbul'a gelen Büşra Develi, sınavlarını kazanarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın "İncir" şarkısına çekilen klipte rol alan Büşra Develi, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Selin karakterini canlandırdı.

Ardından 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Rüzgar rolünü üstlendi. 2017 yılında puhuTV'de yayınlanmaya başlayan Fi dizisinde ana karakter olan Bilge'yi canlandırdı ve halen bu roldedir.

Aynı zamanda Ekim ayında vizyona girecek olan Ayla adlı sinema filminde de Nimet rolünü üstlenen Büşra Develi, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sinema filminde de rol alacak.

fi_dizisi

Fİ DİZİSİ KONUSU

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Fİ'Yİ NASIL İZLEYEBİLİRSİNİZ?

Fi'yi izlemek çok kolay. Puhu TV'ye abone olmadan dahi Fi adlı diziyi izlemek oldukça basit. Herhangi bir üyelik istenmeden reytinglerde iyi izlenme oranlarını yakalayan Fi'yi takip edebilirsiniz.

kerem_bArsin

KEREM BÜRSİN Fİ DİZİSİNDE Mİ?

Son olarak 'Bu şehir arkandan gelecek'te 'Ali' karakterini canlandıran Kerem Bürsin, Fi'nin Duru'su Serenay Sarıkaya’yla aynı projede yer almak istediklerini söyledi.

Kerem Bürsin, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. İş görüşmesi yaptığını belirten oyuncu, sevgilisiyle kamera karşısına geçmesiyle ilgili sorulara, “O sürprizi bir gün patlatacağız, sizin gibi biz de bekliyoruz” yanıtını verdi.

Burak Özçivit’le çekecekleri filmin hazırlıklarına başladıklarını da söyleyen oyuncu, “Güzel bir dostluk hikayesi olacak” ifadesini kullandı.

Uzun yıllar Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye’de oyunculuk kariyerine başlayan Kerem Bürsin, önümüzdeki yıl yurt dışına açılmayı planladığını söyledi.

Yabancı dil bilmesinin kendisi için avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, “İşlerimi hem burada hem yurt dışında yürütmeye çalışacağım” şeklinde konuştu. Oyuncu, ardından yeni aldığı cipine binerek gözden kayboldu.

Yabancı dil bilmesinin kendisi için avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, “İşlerimi hem burada hem yurt dışında yürütmeye çalışacağım” şeklinde konuştu. Oyuncu, ardından yeni aldığı cipine binerek gözden kayboldu.

Büşra Develi kimdir? ile ilgili etiketler Büşra Develi Celal Şengör kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.