Büşra Büyükşen Hakkında Amcasından Şok İtiraf! Alkollü Mekanlarda Erkeklerle...

Müge Anlı sezon finalinde ortalık karıştı. Metin-Necla Büyükşen cinayetinin katili olduğu iddia edilen Büşra Büyükşen’in amcası bilinmeyen bir sırı ortaya atınca gerçekler gün yüzüne çıktı. Büşra’nın alkollü mekanlarda erkeklerle sarmaş dolaş gezdiği iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2 Temmuz Cuma gününde Metin-Necla Büyükşen cinayeti çözülmeden sezon finali yaparak yarıda kaldı. İzleyenler bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemezken katili olduğu iddia edilen Büşra Büyükşen hakkında amcası tarafından bir takım iddialar ortaya atıldı.

Canlı yayın esnasında sessiz sakin bir köşede bekleyen Büşra, kameraların kapandığı anda kendisinden geçerek etrafa saldırmaya başladı. Büşra Büyükşen'in okuduğu dönem içerisinde bazı dedikodular ayyuka çıkarken teyzesi Büşra’nın gece sabahlara kadar eve gelmeyerek erkeklerle gezdiğini iddia edince ortalık ayağa kalktı.

Büşra Büyükşen Hakkında Amcasından Şok İtiraf! Alkollü Mekanlarda Erkeklerle...

Büşra’nın amcası ise “Seni alkollü mekanlarda gezerken görmüşler” deyince sessiz kalan Büşra bir anda çıldırdı. Büşra o dakikada amcasının üzerine yürüdü. O’nu alkollü mekanlarda gören kişinin ise Büşra'nın dayısının oğlu olduğu söylenince bir kez daha şaşkınlık yaşandı.

Büşra Büyükşen Hakkında Amcasından Şok İtiraf! Alkollü Mekanlarda Erkeklerle... - Resim : 2

Stüdyoya getirilen bir cam ve yatak sonrasında Müge Anlı o anın canlandırılmasını istedi. Büşra katilin kendisini camdan çıkmak isterken yakaladığını ve daha sonrasında da tutup yatağa fırlattığını, orada da başının sağ tarafına dipçikle vurduğunu söylemişti. Ancak canlandırma ise bazı sorunlar yaşanması da dikkatlerden kaçmadı.

Büşra Büyükşen Hakkında Amcasından Şok İtiraf! Alkollü Mekanlarda Erkeklerle... - Resim : 3

Büşra Büyükşen Hakkında Amcasından Şok İtiraf! Alkollü Mekanlarda Erkeklerle... ile ilgili etiketler Müge Anlı Büşra Büyükşen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.