Buse Varol'un Şaşkınlık Yaratan Boşanma Şartı Ortaya Çıktı! Alişan Buna Ne Diyecek?

Evlilikleri üzerinde kara bulutların dolaştığı Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacakları konuşuluyor. Süreç hakkında magazin basınında yeni iddialar da ortaya atılıyor. SOn olarak Seyhan Soylu'nun söyledikleri ise çok konuşulacak cinsten. İşte Buse Varol'un şaşkınlık yaratan boşanma şartı...

Buse Varol ve Alişan boşanıyor mu sorusu son günlerin en merak edilen magazin konusu oldu. Kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlayan çift boşanma iddialarını güçlendirmişti. Varol'un sosyal medya hesabından Alişan'ın fotoğraflarını silmesi ise kıvılcımların alevlere dönmesine neden oldu. 

Buse Varol'un Alişan'dan boşanma şartı ise şaşkınlık yarattı. Yorumcu Seyhan Soylu, Alişan'ın 6 gündür eve gitmeyip annesinde kaldığını söyledi. Soylu, "Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol'un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor." dedi.

Buse Varol'un Şaşkınlık Yaratan Boşanma Şartı Ortaya Çıktı! Alişan Buna Ne Diyecek?

Buse Varol'un Boşanma Şartına Alişan Ne Diyecek?

Çiftin boşanma aşamasında yaşadıkları ise magazin basının gündeminden düşmüyor. Sözlerine devam eden Soylu, Alişan'ın öyle sanıldığı gibi 5 milyon dolarlık evi olmadığını, üstüne üstlük Alişan'ın malvarlığını ailesinin üstüne yaptığını söyledi.

Buse Varol'un boşanma şartı olarak çocuklarının üzerine bir ev istediği ortaya çıktı. Bakalım Alişan'ın bu isteğe cevabı ne olacak?

 

Buse Varol'un Şaşkınlık Yaratan Boşanma Şartı Ortaya Çıktı! Alişan Buna Ne Diyecek? ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan boşanma şart
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.