Buse Varol'dan babasının sağlık durumu hakkında açıklama

Alişan'ın eşi Buse Varol'un babası Ramis Varol, ailecek çıktıkları Kıbrıs tatili sırasında kalp krizi geçirmişti. Büyük bir korku yaşayan Buse Varol, babasının son sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Varol, babasının İstanbul'a getirileceğini ve ameliyata alınacağını duyurdu.

Buse Varol Tektaş'ın babası Ramis Varol, kalp krizi geçirdi. Kötü haberi Alişan ile Buse Varol'un yakın arkadaşı Demet Akalın duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Buse Varol, kendisini arayıp soran herkese teşekkür etti.

İSTANBUL'DA AMELİYAT OLACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan Buse Varol, paylaşımında ifadelere yer verdi:

"Babam için arayan, soran herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara bakamıyorum yoğunluktan. Evet babam iki gece önce kalp krizi geçirdi. Şuan durumu Allah'a şükür iyi. Kıbrıs'tan İstanbul'a getireceğiz inşallah bugün. İstanbul'da ameliyata alınacak. Dua eden, merak eden soran herkese ailem ve kendi adıma çok teşekkür ederim"

buse varol

 

Buse Varol'dan babasının sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.