Buse Varol ayrılık kararı aldı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'de Mislimelek karakterine hayat veren Buse Varol, hamileliğinde son aylara yaklaştığı için diziden ayrılma kararı aldı.

Es Film'in TRT için çektiği 'Payitaht Abdülhamid' dizisi, 3. sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu ve sürükleyici hikâyesiyle dikkat çeken dizide bir ayrılık yaşanacak.

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Mislimelek karakterine hayat veren Buse Varol, bu cuma ekrana gelecek 58. bölümde projeye veda edecek. Ünlü yıldızın hamileliğinin son aylarına yaklaştığı için diziden ayrıldığı öğrenildi.

 Buse Varol ayrılık kararı aldı!

SETTE EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI

Geçen mayıs ayında yaşamını Alişan'la birleştiren Buse Varol, evlilik teklifini de yine "Payitaht Abdülhamit" dizisinin İzmit'teki çekimleri sırasında almıştı. Sahne provası sırasında arkası dönük olan Varol, bir anda karşısında elinde yüzükle Alişan'ı görmüş ve diz çöküp evlilik teklifi eden sevgilisine "Evet" demişti.

Buse Varol ayrılık kararı aldı! ile ilgili etiketler Buse Varol Payitaht Abdülhamid mislimelek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.