Buse Terim'in ikinci bebeği kendini gösterdi!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, geçtiğimiz yıl kızı Nil'i kucağına almıştı. 1. yaş gününe yakın ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrenen Terim büyük bir şok yaşadı. Bu güzel sürprizin ardından bebeklerinin cinsiyetini öğrenen Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti bir kızları daha olacağı öğrenildi.

İkinci kez anne olmak için gün sayan Buse Terim, eşi Volkan Bahçekapılı ile Ayaklıgazete Ödül Töreni'ne katıldı.

Hamileliğinde 4,5 ayı geride bırakan Buse Terim'in belirginleşen göbeği dikkat çekti.

5a1ce41267b0a9214c66b049

Nil isminde bir kızları olan Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı'nın ikinci bebekleri de kız olacak. Ünlü çiftin kavuşmaya gün saydıklarını bebeklerinin ismini ise Naz koyacakları ortaya çıktı.

5a1ce41267b0a9214c66b045

Moda blog’u yazarı Buse Terim en son ünlülere koleksiyon hazırlatan bazı markaları topa tuttuğu haberiyle gündeme gelmişti.

Buse Terim, Instagram sayfasında markalara yönelik eleştirisini şu satırlarla dile getirmişti:

“Çok merak ediyorum markalar çalıştıkları isimleri neye göre seçiyor? Seçtiğiniz isimler gerçekten markanızı temsil ediyor mu? Yoksa sadece popüler olması mı kriteriniz? Bu işe 6 sene önce başladığımda markalar özgün, kaliteli, orijinal fikirlerin olduğu lansmanlar, tanıtımlar, projeler yapardı. Şimdiyse bu kriter nerdeyse bir elin parmağını geçmiyor. Bir markanın hedefi sadece dergide çıkmak olmamalı. Şu anki bu tablo vahim. Bu mantalitede olmayan markalarla çalışmak benim gibi insanları mutlu ediyor. Ama bunu anlamayana yapacağını anlatmak bile vakit kaybı.”

Terim’in bu tepkisi akıllara, farklı markalar için koleksiyon hazırlayan Hadise, Can Bonomo, Arzu Sabancı, Fahriye Evcen ve Yasemin Özilhan’ı getirdi.

Buse Terim'in ikinci bebeği kendini gösterdi! ile ilgili etiketler Buse Terim Fatih Terim Bebek Hamile volkan bahçekapılı nil kız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.