Buse Terim'in 20 bin liralık ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü

Teknik direktör Fatih Terim'in Fulya Terim ile evliliğinden dünyaya gelen Buse Terim Bahçekapılı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündem oldu. Buse Terim’in “Patlamış balon” konseptli 20 bin TL değerindeki tasarım ayakkabısı sosyal medyada gündem oldu.

2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile hayatını birleştiren, 2016 yılında ilk kızı Nil'i, 2018'de de ikinci kızı Naz'ı kucağına alarak iki kez anne olmanın heyecanını yaşayan Buse Terim Bahçekapılı geçtiğimiz haftalarda ikinci el kıyafetletini satışa çıkardığı platformda kızının eski ayakkasına 2.300 TL etiket koyunca eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Buse Terim şimdi de balon konseptli bir ayakkabı giydi. Buse Terim 20 bin liralık ayakkabısını paylaşınca sosyal medyanın diline düştü. İlginç ayakkabılarıyla çekilen karelerini Instagram'dan paylaşan Terim'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI


Buse Terim’in giydiği “Patlamış balon” konseptli tasarım ayakkabısının fiyatının 1100 dolar (20 Bin 526 TL) olduğu öğrenildi. Takipçilerinden Buse Terim'e, ''Pahalı ve üstelik çirkin'', "Gözüm kanadı", "Gerçekten çok kötü", "Ayakkabı çok çirkin", ''Domatese basmış gibi'', "Sizi kim giydiriyor" yorumları geldi.

Buse Terim'in 20 bin liralık ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

Buse Terim'in 20 bin liralık ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

Buse Terim'in 20 bin liralık ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Buse Terim Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.