Buse Sinem İren kimdir? Çocuklar Duymasın'ın Sinem'i kimdir?

Buse Sinem İren, Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yıllardır ekranların vazgeçilmeyen dizisi Çocuklar Duymasın hayranlıkla izleniyor. Dizide Simay karakterini canlandıracak İren'in gündemde konuşulan konular arasında. Peki Buse Sinem İren kimdir? Çocuklar Duymasın Sinem'i kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Buse Sinem İren kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yeni sezonu kısa bir süre ekranlara gelecek. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın başrollerini paylaştığı dizisine giren Buse Sinem İren'in yaşamı araştırılıyor. Peki Buse Sinem İren kimdir? Çocuklar Duymasın Sinem'i kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Buse Sinem İren kimdir? Çocuklar Duymasın'ın Sinem'i kimdir?

BUSE SİNEM İREN KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun olan Buse Sinem İren, 20 Mart 2015'te Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Youtube’de farklı formatlarda videolar çeken Buse Sinem İren’in özellikle Karadeniz şivesiyle seslendirdiği masallar büyük ilgi gördü. BKM'de Açık Mikrofon isimli oyununu sürdüren Buse Sinem İren, Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna dahil oldu. Ekibe 2. sezona katılan Buse Sinem İren, Havuç’un eşi Simay karakterine hayat verecek. Tanıtımda gelinlikle kamera karşısına geçen Buse Sinem İren’in, Baran Erdoğan (Havuç) ile romantik ve eğlenceli görüntüleri oldukça beğenildi.

 ÇOCUKLAR DUYMASIN 44. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Peki Haluk bunu gerçekleştirecek midir?
Çocuklar Duymasın 10 Haziran pazar yayınlanan son bölümde, Meltem yine Haluk'u zora sokacak bir hamle yapar. Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar. Haluk’u bu şekilde görmeye alışkın olmayanlar büyük bir şok yaşar.

 ÇOCUKLAR DUYMASIN 43. BÖLÜM

Meltem, Haluk'un telefonuna koyduğu şifreyle onu öyle bir zor duruma düşürüyor ki... Peki Taş Fırın Haluk bu şifreyi nasıl çözecek?
Çocuklar Duymasın 3 Haziran pazar günü yayınlanan yeni bölümde, Meltem yine yapacağını yapıyor. Haluk'un telefonunun güvenli olması için bir şifre koyuyor. Ancak koyduğu şifreyi Haluk'a söylemiyor. Şifrenin ne olduğunu öğrenmeye çalışan Haluk ise aldıığı cevapla büyük bir şaşkınlığa uğruyor. Meltem, telefonuna Haluk'un onu istemeye geldiği günün tarihini koyduğunu söylüyor. Haluk ise bu tarihi hatırlamasının imkansız olduğunu söylüyor ve o saatten sonra olanlar oluyor! Haluk, şifreyi öğrenebilecek mi?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 41. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın 41. Bölümde, Zeynep'in bir anda kaybolmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Haluk ve Meltem, sonunda ona kavuşuyor!

Çocuklar Duymasın 20 Mayıs pazar yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur... Öte yandan ramazan ayının gelmesiyle aile iftarda bir araya gelir. Haluk ve Meltem, evlerinde büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır.

PINAR ALTUĞ
Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.
Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

KARİYERİ
1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Öte yandan Selami'nin adı bir anda evde anılmaya başlar. Gönül'ün Selami'den bahsetmesi ise Tuna'yı kıskandırır. Ancak bu kıskançlık nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu olur.

Buse Sinem İren kimdir? Çocuklar Duymasın'ın Sinem'i kimdir? ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Buse Sinem İren kimdir Sinem kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.