Buse Narcı, Özcan Deniz'i tamamen silip attı!

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, yaklaşık 3 aylık hamile olan aşkı Feyza Aktan ile evlilik için gün sayarken eski sevgilisi Buse Narcı'dan ilginç bir hamle geldi.

Özcan Deniz, evlilik için gün sayarken eski aşkı Buse Narcı da soluğu dövmecide aldı. Narcı, ensesindeki 'Özcan' dövmesini melek figürü ile kapattırdı.

Geçtiğimiz yıla kadar Deniz'le 5 sene aşk yaşayan Narcı, önceki gün ensesinde bulunan ve 'Özcan' yazılı olan dövmesini melek kanadıyla kapattırdı.

59e85103c03c0e2c206743fc

Deniz'den ayrıldığı dönemde ensesindeki 'Özcan' yazan dövmenin aynı adı taşıyan merhum babasını kastettiğini söyleyen Buse Narcı'nın bu hamlesine bir anlam verilemedi.

59e850edc03c0e2c206743e8

Güzel oyuncunun, önceki gün yeni dövmesini Instagram'da paylaşması da "Buse, geçmişe sünger çekti" dedirtti.

Beş yıl süren birliktelikleri hakkında herkes bir şeyler söyledi. Narcı, konuşmamayı tercih etti. Depremde kaybettiği babasından Özcan Deniz’le yaşadıkları hakkında birçok kez gündeme geldi.

Narcı: “Eğer onu bir basamak olarak görmüş olsaydım, şu anda, onun hayatına giren diğer kadınlar gibi, çok daha yukarıda olurdum.”

Buse Narcı, Özcan Deniz'i tamamen silip attı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Dövme Buse Narcı sildirdi evleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.