Buse kurtarıldı, annesi için çalışmalar sürüyor

Bir diş kliniğindeyken annesi ile birlikte enkaz altında kalan Buse Hasyılmaz ile ilk kez aracısız sesli temas kuruldu. Jandarma arama kurtarma ekiplerinin enkazda açtıkları bir delikten Buse ile temas kurduğu ana ilişkin görüntüler paylaşıldı. Görüntüde Jandarma AKUT ekibinin açılan delikten Buse ve annesine seslenerek “Fatma abla ben seni duyuyorum, tamam Buse seni de alacağım, bekle, tamam mı. Sakın korkma, alacağım seni, geliyoruz Buse, tamam alacağız seni.” dediği duyuluyor.

Buse Hasyılmaz bu görüntülerin paylaşılmasından bir süre sonra enkazdan sağ kurtarıldı. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Buse'nin kurtarıldığını açıklayıp, durumunun iyi olduğunu söyledi. 

 Bakan Pardemirli Buse'nin bulunduğu dehlizde 5 kişinin daha olduğu bilgisini paylaştı. Bu kişilerden ikisi Buse'nin anne ve babası, diğer ikisi diş kliniğinin personeli bir de İnci adlı bir kişi... 

Buse kurtarıldı, annesi için çalışmalar sürüyor ile ilgili etiketler İzmir deprem Buse Hasyılmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.