Buse Hasyılmaz kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl?

İzmir’de yaşanan depremde enkaz altında kalan 28 yaşındaki genç kız Buse Hasyılmaz’dan sevindirici haber geldiği sosyal medya paylaşımları ile gün yüzüne çıktı. Peki, Buse Hasyılmaz kurtarıldı mı? Buse Hasyılmaz’ın son durumu ile ilgili son bilgiler haberimizde.

İzmir’de Seferihisar’da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için yoğun bir çalışma başlatılmıştı. Çalışmalar esnasında bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakan Bekir Pakdemirli'nin de telefonda görüştüğü Buse Hasyılmaz’ın enkazdan çıkarıldığı bilgileri gelmeye başladı.

Arama kurtarma çalışmaları esnasında bölgede bulunan nişanlısı Nurullah Yalçın ise ilk açıklamasında "Sesimizi duyuyor, iyi olduğunu söyledi ve sesleri duyuyor. Diş kontrolüne gitmişti, şu anda ikinci katta annesiyle enkaz altında." dedi.

BUSE HASYILMAZ KURTARILDI MI, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hasyılmaz ile son yapılan görüşmede durumunun iyi olduğu belirtilmişti. Buse Hasyılmaz'ı kurtarma çalışmalarına katılan Manisa Türk Kızılay'da görevli Özlem Baran Tezel, depremi duyar duymaz İzmir'e gelmek için yola çıktıklarını söyledi.

Buse Hasyılmaz kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl?

Tezel, Buse Hasyılmaz'ın yakınlarının kendisiyle iletişim kurduğunu belirterek, "Bana yönlendirdi telefonu. Hepsi sağlıklı, sıkıntı yok. Yalnız kumdan dolayı gözleri sıkıntılı olduğu için ışığı göremiyorlar. Genel durumları iyi hepsinin." diye konuştu.

Son gelen haberler sonrasında Bakan Pakdemirli'nin 283 sokaktaki enkaz altından konuştuğu Buse Hasyılmaz'ın 9,5 saat sonra kurtarıldığı belirtildi.

Buse Hasyılmaz kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler İzmir deprem Buse Hasyılmaz Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.