Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan 18 yaşındaki fenomen Taha Duymaz şimdi de kulak estetiği geçirdi. 'Kulaklarım beni psikolojik olarak etkiliyordu' diyen Duymaz soluğu ameliyat masasında aldı. Kulaklarını küçülten genç fenomen son halini Instagram hesabından yayınladı. Taha Duymaz'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Mütevazi mutfağında çektiği yemek tarifi videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Taha Duymaz, geçtiğimiz günlerde estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı. Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz aynı zamanda dudak, çene, yanak bölgesine de estetik müdahelelerde bulunmuştu.


SON HALİNE BEĞENİ YAĞDI

Geçirdiği estetik operasyonların ardından değişimiyle sosyal medyada gündem olan genç fenomen şimdi de kulak estetiği yaptırdı. Kazancını estetik operasyonlara yatıran Taha Duymaz'ın estetik operasyonlardan sonraki hali beğeni topladı.

Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali


''KULAKLARIM BENİ PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLİYORDU''

Geçirdiği operasyon hakkında Instagram hesabı üzerinden açıklamada bulunan Duymaz, "Arkadaşlar günaydın nasılsınız? Paylaşım yapamadım çünkü dün küçük bir operasyon geçirdim, kulak estetiği oldum. Çok güzel geçti çok da güzel oldu. Kulaklarım beni psikolojik açıdan çok etkiliyordu yani kulaklarımın yüzünden yıllarca almadığım hakaret ve eleştiri kalmamıştı. Bu beni gerçekten çok üzüyor ve çok yıpratıyordu. Uzun zamandır kulak bandı kullanıyordum ve bandana takıyordum kulaklarımın gözükmemesi için. İnanın yaptırdığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.


Instagram'da 1,2 milyon takipçisi bulunan Duymaz son halini takipçileriyle paylaştı. Duymaz'ın estetiklerin arından keyfinin bir hayli yerinde olduğu ve gelen yorumlar karşısında mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı.


İşte Taha Duymaz'ın estetik sonrası hali...

Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali - Resim : 2

Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali - Resim : 3

Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali - Resim : 4

 

 

Burun estetiği yaptıran Taha Duymaz şimdi de kulak ameliyatı oldu... İşte son hali ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya Taha Duymaz estetik operasyon imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.