Buruk: İlk derbimi kazanmak istiyorum

Galatasaray teknik direktörü olarak ilk derbi maçına çıktığını vurgulayan Okan Buruk, “Benim de ilk derbim ve ilk derbimden de galibiyetle ayrılmak istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray-Beşiktaş mücadelesi öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

"RAKİBİMİZ DEĞERLİ"

Galatasaray’ın son süreçte oyun olarak daha ileri seviyeye geldiğini ifade eden Buruk, “Ligdeki puan durumunda bugün kazanırsak ikinci sıraya yükseliyoruz. Yeni bir teknik direktör (Şenol Güneş) göreve geldi. Rakibimiz değerli bir kulüp saygı duyuyoruz.” dedi.

"İLK DERBİMDE KAZANMAK İSTİYORUM"

Beinsports’a özel açıklamalarda bulunan Buruk, “Benim de ilk derbim, ilk derbimden de galibiyetle ayrılmak istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Buruk futbolcuyken de ilk derbisini Beşiktaş’a karşı oynadığını söyledi.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Karşılaşmadan alacakları 3 puanın önemine vurgu yapan Okan Buruk sözlerini şöyle sürdürdü:

“O yüzden alacağımız 3 puan çok değerli. Oyuncularıma güveniyorum hep güvendiğimi söylüyorum. Her geçen gün de daha iyiye gidiyorlar. İnşallah bu performansı da galibiyetle taçlandırırlar.

Abdülkerim, Sacha bu takımın önemli oyuncuları. Leo ve emin son haftada iyi oynadılar. Belki saha olmayı hak eden futbolculardı böyle bir tercihimiz oldu. Kerem’e çok güveniyoruz, Yunus’a güveniyoruz Barış’a güveniyoruz…”

Buruk: İlk derbimi kazanmak istiyorum ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.