25 Nisan sınav var mı? 2021 Bursluluk sınavı ertelendi mi, iptal mi edildi?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk 25 Nisan tarihinde yapılması planlanan Bursluluk sınavı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki, 2021 Bursluluk sınavı ertelendi mi?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk bir son dakika açıklamasında bulunarak 25 Nisan tarihinde yapılması planlanan Bursluluk sınavı be öğretmenlerin girdiği Adaylık Kaldırma Sınavı konusunda bilgilendirmede bulundu. Selçuk, önümüzdeki hafta 125 bin öğretmenin daha aşılanacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk TV'de Kübra Par'ın Açık ve Net programına konuk olarak gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklamasında bulunarak 25 Nisan tarihinde yapılması planlanan Bursluluk ve öğretmenlerin girdiği Adaylık Kaldırma Sınavı’nın ileri bir tarihe ertelendiğini resmen duyurdu. Önümüzdeki hafta 125 bin öğretmenin daha aşılanacağını söyleyen Selçuk ayrıca yaz tatilini de 2 hafta kısalttıklarını ifade etti.

Geçen sene 2020 yılında Bursluluk sınavı Eylül ayına ertelenmişti. 2021 yılı için ertelenen Bursluluk sınavının tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

25 Nisan sınav var mı? 2021 Bursluluk sınavı ertelendi mi, iptal mi edildi? ile ilgili etiketler bursluluk sınavı erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.