Bursasporlu efsane futbolcu Survivor'da

2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor'un efsane kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Giani Kirita, yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın Romanya'da yapımcılığını üstlendiği yarışmada ortaya çıktı.

Bursaspor'un şampiyon kadrosunda da yer alan eski orta saha oyuncusu Giani Kirita, Acun Ilıcalı'nın Romanya'da yapımcılığını yaptığı Survivor benzeri, "Exatlon" adlı yarışmada boy gösteriyor.

ACUN ILICALI DUYURDU

Ilıcalı, Survivor'ı andıran yarışmadan kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu ve "Eski Bursasporlu Kirita Exatlon Romanya'da" ifadelerini kullandı.

bursaspor-un-sampiyon-kadrosunda-yer-alan-kirita-10431273_13_m

TÜRKİYE'DE BİRÇOK KULÜPTE TOP KOŞTURDU

Timsahlar'la 2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Rumen oyuncu, Türkiye'de sırasıyla Samsunspor, Gaziantepspor, MKE Ankaragücü ve Bursaspor formalarını giydikten sonra 2011-2012 sezonunun devre arasında ülkesinin Targu Mureş takımının yolunu tuttu.

bursaspor-un-sampiyon-kadrosunda-yer-alan-kirita-10431273_8252_m

162 MAÇTA GÖREV ALDI

Süper Lig'de forma giydiği 8 sezonda 162 maçta görev yapan Kirita, bu maçların 146'sına 11'de başlarken 16 gole imza attı.

Bursasporlu efsane futbolcu Survivor'da ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Romanya survivor 2018 yarışmacı bursasport exatlon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.