Bursaspor'dan önemli açıklama! Kulübümüz faaliyetlerini Spor Kulübü olarak sürdürecek

Bursaspor Kulübü, yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nce yürütülen iş ve işlemleri, bugünden itibaren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilmiştir. Kulübümüzün dernek olan tüm kulüpler gibi dernek statüsünden ayrılarak ‘Spor Kulübü’ olarak faaliyetlerini sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübü, yeni yasaya göre artık dernek statüsünden ayrılarak spor kulübü olarak faaliyetlerini sürdüreceklerini açıkladı. Yeşil-beyazlıların resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

''KULÜBÜMÜZ DERNEK STATÜSÜNDEN AYRILARAK 'SPOR KULÜBÜ OLARAK FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRECEK''

“26.04.2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7405 numaralı kanuna istinaden, kulübümüzün İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nce yürütülen iş ve işlemleri, bugünden itibaren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilmiştir. E-Devlet ve DERBİS Sisteminde kulübümüzün kapalı gözükmesinin sebebi devir işlemlerinin devam etmesinden dolayıdır. Kulübümüz üyelikleri devam etmektedir. Kulübümüz; dernek olan tüm kulüpler gibi, dernek statüsünden ayrılarak 'Spor Kulübü' olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bursaspor'dan önemli açıklama! Kulübümüz faaliyetlerini Spor Kulübü olarak sürdürecek ile ilgili etiketler Bursaspor Bursaspor Spor Kulübü dernek statüsü Faaliyetler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.