Bursaspor'dan flaş karar!

Bursaspor, Kayserispor yenilgisi sonrasında radikal kararlar aldı. Mutlu Topçu ve yönetim bir araya gelerek Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz'ın kadro dışı kalması yönünde karar aldı.

Kötü gidişe dur diyemeyen Bursaspor’da Kayserispor yenilgisi sonrasında çarşı karıştı. Yönetim ve teknik heyet, Sercan Yıldırım ile maçta kırmızı kart gören Deniz Yılmaz’ı kadro dışı bıraktı.

Yeşil-beyazlı kulüpten şu açıklama yapıldı:

“Futbolcularımızdan Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz, Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu’nun kararıyla kadro dışı bırakılmışlardır. Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz'a ayrıca para cezası da uygulanacaktır.”

“Şu ana kadar sergiledikleri performansları nedeniyle gelecek planımız içinde yer alması mümkün görünmeyen bazı oyuncularımız ile ilgili değerlendirmelerimiz de devam etmektedir.”

Bursaspor'dan flaş karar! ile ilgili etiketler Bursaspor sercan yıldıırm deniz yılmaz kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.