Bursaspor'dan altın değerinde 3 puan!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yendi.

Ligde oynadığı son 11 karşılaşmada sadece bir galibiyet alan Bursaspor evinde konuk ettiği Sivasspor karşısında maça etkili başladı. Batalla, Kembo ve Stancu ile rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip ilk yarıda Tolgahan Acar'ı geçmeyi başaramadı. Sivasspor ise kontra ataklarla rakip kalede etkili olduğu karşılaşmanın ilk yarısında Kone ve Robinho ikilisi ile gol aradı. İlk yarının uzatma dakikalarında Robinho'nun ceza sahasının içinde altıpasa çıkardığı topa Kone dokunmadı ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Sivasspor rakip kalede etkinliği arttırmasına karşısn Bursaspor kalecisi Harun Tekin kalesini gole kapattı. Bursaspor 84. dakikada Stancu ile karşılaşmada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Bursaspor çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırırken 33 puanla 11. sıraya yükseldi. DG Sivasspor ise 38 puanla 8. sırada kaldı.

Bursaspor'dan altın değerinde 3 puan! ile ilgili etiketler Bursaspor Sivasspor canlı yayın canlı izle radyo
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.