Bursaspor'da Özcan Bizati dönemi... Ankaragücü maçında takımın başında olacak

Fatih Tekke'yle yollarını ayıran Bursaspor, teknik direktörlüğe Özcan Bizati'yi getirdi. Yeşil-Beyazlı yönetim geçen sezon Gençlerbirliği'ni ateş hattındayken alan ancak kümede tutamayan Bizati'yle 1+1 yıllık sözleşme imzanlandığını açıkladı. Son 1 yıldır boşta olan Tamer Tuna ile görüşen yönetim, anlaşma sağlanamayınca Özcan Hoca'yla el sıkıştı.

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati oldu... Sezona Fatih Tekke yönetiminde başlayan ancak TFF 1. Lig'in ilk 6 haftasında tek galibiyetle 4 puan toplayabilen Yeşil-Beyazlılar, hocayla yollarını ayırmıştı. Son olarak Süper Lig'de Antalyaspor'da görev yapan Tamer Tuna ile anlaşma sağlayamayan Bursaspor yönetimi, Özcan Bizati ile el sıkıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Bizati ile 1+1 yıllık anlaşma imzalandığı belirtilerek, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Özcan Bizati ve ekibine görevlerinde başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi. Özcan Bizati geçen sezon Süper Lig'de bir dönem Gençlerbirliği'ni çalıştırmıştı.

TAMER TUNA OLMADI 

Teknik direktörlük kariyerine Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olarak başlayan ve Siyah-Beyazlılar'ın üst üste 2. şampiyonluğunda kritik rol oynadıktan sonra Göztepe'nin başına geçen son bir yıldır da boşta olan Tamer Tuna'nın ismi pek çok kulüple anılsa da hiçbiri imzaya dökülmedi.

Bursaspor TFF 1. Lig'in 6. haftasında Tuzlaspor'la golsüz berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar 7. haftada Ankaragücü'nü ağırlayacak. "Kardeş kulüp" ilk 5 haftada yenilgisiz 11 puan topladı. Tamer Tuna'nın bu maçta Bursaspor'un başında sahaya çıkması bekleniyor.

Bursaspor'da Özcan Bizati dönemi... Ankaragücü maçında takımın başında olacak ile ilgili etiketler Tamer Tuna Bursaspor Ankaragücü Fatih Tekke Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.