Bursaspor'da Cisse ve Eto'o seferberliği!

Golcü transferi için kesenin ağzını açan Bursaspor'da, ilk aday Papiss Cisse. Senegalli ile görüşmelerini sürdüren Yeşil Beyazlılar, bu transferde pürüz çıkması halinde rotayı Samuel Eto'o'ya çevirecek. İki yıldızdan en az birinin Bursaspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Badji, Aytaç Kara, Allano Lima ve Jani Atanasov’u renklerine bağlayan Bursaspor’da artık tek gündem forvet...

Teknik direktör Samet Aybaba, ileri uca kaliteli bir santrfor istiyor. Yeşil-Beyazlılar bu doğrultuda uzun zamandır Papiss Cisse ile görüşüyor. Çin kulübü SD Luneng ile olan sözleşmesini feshetmeye hazırlanan 33 yaşındaki Senegalli yıldız, öncesinde yıllarca Premier Lig ekibi Newcastle United’da forma giymişti.

Cisse ve menaceriyle kıran kırana pazarlıklar devam ederken, arada ufak farkların kaldığı öğrenildi. Her şeye rağmen Bursaspor’un B planı da hazır: Samuel Eto’o.

Konyaspor’da istenmeyen adam ilan edilen ve hazırlık maçlarının kadrosuna alınmayınca takımının kampından ayrılan Eto’o, yönetimle masaya oturup mukavelesini fesh edecek.

2 TRANSFER DAHA

Bursaspor eğer Cisse konusunda sonuca ulaşamazsa, rotasını Eto’o’ya çevirecek. Timsah, kaleci Harun Tekin’in durumuna göre 1-2 transfer daha gerçekleştirebilir. Gündemdeki oyuncular Henri Saivet, İvelin Popov, Vukovic ve Nakoulma...

Bursaspor'da Cisse ve Eto'o seferberliği! ile ilgili etiketler Bursaspor Transfer Etoo Cisse
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.