Bursaspor Mesut Bakkal ile ilk puanını aldı

Bursaspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile çıktığı ikinci maçında ilk puanını aldı.

Ligde kötü günler geçiren yeşilbeyazlılar, zorlu Kasımpaşa maçından sahadan 1 puanla ayrıldı. Rakibine karşı daha üstün oynamasına rağmen ve pek çok pozisyonu harcayan timsah, 3 maçlık yenilgi serisini sonlandırdı. Teknik Direktör Mesut Bakkal ise yeşilbeyazlı takımla çıktığı ikinci maçında ilk puanını aldı.

5 maçtır galibiyete hasret
Öte yandan ligin ikinci yarısında kötü bir performans gösteren Bursaspor, 5 maçtır galip gelemiyor. En son ligin 24. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u mağlup eden timsah, daha sonra aldığı sonuçlarla taraftarını üzdü. Bursaspor, sırasıyla Ankaragücü maçından sahadan bir puanla ayrılırken, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor müsabakalarından sahadan yenilgiyle ayrıldı. Timsah, son olarak dün Kasımpaşa ile İstanbul deplasmanında berabere kaldı.

Bursaspor Mesut Bakkal ile ilk puanını aldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.