Bursaspor Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı!

Süper Lig’de son 6 haftada 4 yenilgi alan kötü gidişe “dur” diyemeyen Bursaspor’da fatura teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na kesildi.

Spor Toto Süper Lig’e çok iyi bir başlangıç yapan ve uzun süre üst sıralarda yer alan Bursaspor, 12’nci haftayla birlikte devam eden düşüşü Adanaspor karşısında da devam etti. Bursaspor yönetimi de kötü gidişin faturasını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na kesti.

Timsah Arena’da alınan 1-0’lık Adanaspor yenilgisinden sonra Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu’nun görevine son verdi.

Resmi açıklama geldi

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "17 Aralık 2015 tarihinden bu yana A Takım Teknik Direktörlük görevini sürdüren Sn. Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze hizmetlerinden ötürü teşekkür eder. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.

Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi

Geçtiğimiz sezonun 16’ncı haftasında göreve gelen Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimindeki Bursaspor’un 18’inci hafta itibarıyla 27 puanı bulunuyordu.

Yeşil beyazlı taraftarlarla sorun yaşayan ve sık sık protesto edilen Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor mücadelesinden sonra 5 maç ceza almıştı.

Adanaspor maçı sonrasında ise Hamzaoğlu’nun yardımcısı Fuat Buruk, “Kimse merak etmesin, burada kalıcı değiliz” diyerek ayrılığın da habercisi olmuştu.

Bursaspor Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı! ile ilgili etiketler Bursaspor Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.