Bursaspor Faturayı ödemedi, karanlıkta kaldı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'dan şok haber! Uzun bir süredir ödenmeyen elektrik faturaları nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu‘nun elektrikleri kesildi.

Bursaspor'da zor günler! Finansal açıdan kötü günler geçiren Bursaspor'un elektrikleri kesildi.

Yeşil-beyazlı ekibin son zamanlarda maddi açıdan zor günler geçirmesinin ardından bir şok yaşandı. Ankaraspor maçından sonra futbolcuların şikayerlerinin yanı sıra bir de elektrik krizi baş gösterdi. Bir zamanlar Süper Lig'de şampiyonluğu tatmış olan timsahlarda Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ödenmeyen elektrik borcu sebebi ile karanlığa büründü.

PARA YOKSA ELEKTRİK DE YOK

Haber7'nin haberine göre; 4 milyon TL’ye yaklaşan elektrik borcunu ödemeyen yeşil-beyazlı kulüp, daha önce 1’i sözlü, 2’si de yazılı olmak üzere Limak Uludağ Elektrik Şirketi ile 3 kez protokol imzalamıştı. Limak Uludağ Elektrik Şirketi’nin, borç ödenmemesi halinde bir daha Bursaspor Kulübü’nün elektriklerini açmayacağı öğrenildi.

 

Bursaspor Faturayı ödemedi, karanlıkta kaldı! ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Bursaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.