Bursaspor çıkışını Eskişehirspor karşısında da sürdürdü

Bursaspor'un yükselişi Eskişehirspor karşısında da sürdü. 16. haftada komşu şehrin takımını ağırlayan Yeşil-Beyazlılar, her iki yarıda bulduğu birer golle 2-1 galip geldi. Son 4 haftada 10 puan toplayan Timsah, 24 puana yükseldi ve play-off yarışına dahil oldu.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayan Bursaspor, 2-0 galip gelerek seriyi 4 maça çıkardı. Yeşil-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri 16'da Burak Kapacak, 62'de Cüneyt Köz kaydetti. Cüneyt, ilk golde de pası veren isimdi. Konuk ekibin tek golü 90'da Tolga Yakut'tan geldi.

Bandırmaspor ve Samsunspor galibiyetlerinin ardından İstanbulspor deplasmanında 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3 berabere bitiren Bursaspor, son 4 haftada 10 puan topladı. Puanını 24'e yükselten Timsahlar, 2021'in ilk maçında zirve mücadelesi içindeki Keçiörengücü'ne konuk olacak.

Bu sezon hiç galibiyeti bulunmayan Eskişehirspor ise 3 maçlık beraberlik serisinin ardından yine kaybetti. 3 puanla son sırada yer alan Es-Es, 17. haftada Boluspor'u ağırlayacak.

Bursaspor çıkışını Eskişehirspor karşısında da sürdürdü ile ilgili etiketler Bursaspor TFF 1. Lig Eskişehirspor Burak Kapacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.