Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman? Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta harika bir mücadele ile start alacak. Süper Lig'in 10. sırada bulunan Bursaspor ligde oynadığı 19 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Deplasman ekibi Beşiktaş ise, ligin 4. sırasında bulunuyor. Deplasman ekibi ligde oynadığı maçlarda, 10 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Devre arasında Cenk Tosun'u Everton'a satan Kara Kartal Vagner Love ve Larin'i kadrosuna kattı. Peki, Bursaspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda ve ne zaman? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 20. hafta müthiş bir karşılaşma ile başlayacak. Deplasman ekibi Beşiktaş, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kadrosuna Vagner Love ile Larin'i katan Beşiktaş bu sene şampiyon olmak istiyor. Bursaspor ise seri galibiyetler alarak Avrupa kupalarına katılma şansını elde etmek istiyor. Bu önemli mücadelede iki ekipte mutlak 3 puan hedefinde. Peki, Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

beAiktaA_bursaspor_maAA_ne_zaman

BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Bursaspor deplasmanına konuk olacak. İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek maç 2 Ocak Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Bu zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI STADA ALINMAYACAK?

Süper Lig'in 20'nci haftasında Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak.

2 Şubat Cuma günün oynanacak olan maçta İl Güvenlik Kurulu ve iki kulübün anlaşması nedeniyle Beşiktaş taraftarı stadyuma alınmayacak.

Bursa Emniyet Müdürlüğü bugün yaptığı toplantı sonrasında ise Bursaspor-Beşiktaş maçı için geniş güvenlik önlemleri alacak. Maç günü 3 bin polis ile birlikte 600 özel güvenlik görevlisi görev yapacak.

Ayrıca maçtan bir gün önce Bursa'ya gelecek olan Beşiktaş kafilesinin konaklayacağı otelin çevresinde ise geniş güvenlik önlemleri alınacak. Yüksek tansiyonda geçmesi beklenen karşılaşmada Bursaspor taraftarının da tribünleri doldurması bekleniyor.

BURSASPOR'DAN GİRESUNSPOR'A TRANSFER

TFF 1.Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, Bursaspor'un 20 yaşındaki orta saha futbolcusu Kofi Amoako Atta'yı kadrosuna kattı. Transferin kiralık olarak gerçekleştirildiği ifade edildi.

BURSA_BEAAKTAA

RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Transferde hareketli günler geçirerek, 8 takviye yapan Akın Çorap Giresunspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala Bursaspor'un Ganalı orta sahası Kofi Amoako Atta'yı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı açıklamada, "Bursaspor'un futbolcusu Kofi Amoako Atta'yı 4 aylığına kiraladık. Lisans işlemlerine ise başladık. İnşallah camiamız adına hayırlı uğurlu olur" dedi.

BEŞİKTAŞ'A TRANSFERDE ŞOK

Futbolcunun sözleşmesinde yer alan, "1 milyon 200 bin TL'ye serbest kalır" maddesinden yola çıkan menajeri devreye girerek oyuncunun bonservisini aldı.

Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan'la görüşen Atakan, menajeri kanalıyla 800 bin TL nakit para ödeyerek serbest kaldı. U19 Milli Takım'da da görev yapan 17 yaşındaki orta saha, bu sezon Buca'da 10 maça çıktı.

Bucaspor'un Atakan'la ilgili yaptığı açıklamada, "İki haftadır kulübümüzde mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini dile getiren Kerem Atakan Kesgin ile görüşmeler yapılmışsa da tüm uğraşlara rağmen kendisi gitme yönündeki iradesini ortaya koymuştur. Bu nedenle kendisi hakkında bir bonservis bedeli belirlenmiş ve kulüpte kalan alacaklarını da silmesi ile bonservis bedelinin teslim alınması sonucu sözleşme karşılıklı uzlaşı ile fesih edilmiştir" ifadeleri kullanıldı. Kerem Atakan Kesgin, Göztepe ile resmi sözleşme imzaladı.

bursa_beAiktaA_maAA_nezaman

KULÜPLER BİRLİĞİNDE SEÇİM

Kulüpler birliği yeni başkanını seçiyor Kulüpler Birliği Vakfı, Dursun Özbek'in Galatasaray başkanlığını kaybetmesinin ardından yeni başkanını seçmek için toplanıyor.

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfında yeni başkan yarın seçilecek.

Vakfın Maslak'taki merkezinde yapılacak toplantı saat 12.00'de başlayacak.

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlık görevini kaybeden mevcut başkan Dursun Özbek, kulüpler birliğindeki görevini de yitirmişti.

Dursun Özbek'in ayrılışının ardından bazı Süper Lig kulüplerinin başkanları, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın vakfın başkanlığına aday olması yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

larin

BEŞİKTAŞ'TAN LARİN AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Kanadalı golcü Cyle Larin'in transferini resmen sonuçlandırdı.

Siyah-Beyazlılar, genç forveti Orlando City'den resmi olarak kadrosuna kattı. TFF'de yer alan Beşiktaş takım kadrosunda Cyle Larin'in isminin yer aldığı görüldü. Lisansı çıkan Cyle Larin, cuma günü oynanacak Bursaspor karşılaşmasında Teknik Direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde oynayabilecek.

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş, Kanadalı futbolcunun transferiyle ilgili Orlando City ile anlaşıldığını KAP'a bildirdi:

Profesyonel futbolcu Cyle Christopher Larin'in transferi konusunda Orlando City ve Major League Soccer ile anlaşmaya varılmıştır.

Cyle Christopher Larin ile 2021 - 2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

VAGNER LOVE İTİRAFI

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo Ziraat Türkiye Kupası'nda,3-1 biten Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Büyük galibiyet çok önemliydi. Beraberlik geldikten sonra lehimize çevirdik. Daha farklı kazanabilirdik ama olmadı.

Beşiktaş büyük bir kulüp büyük oyuncular gelecektir. Vagner Love da büyük bir futbolcu, takıma katkı sağlayacak. Bu rekabet Beşiktaş'a yarar sağlayacak.

Bugün çok daha fazla pozisyona girdim, fazla gol atabilirdim."

BİTCOİN TRANSFERİ

Sakarya 1'inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Harunustaspor sezonun ikinci yarısı için Karasu Kültürspor'dan Ömer Faruk Kıroğlu'nu kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Haldun Şehit, futbolcuyu 2 bin TL değerindeki sanal para 0.0524 Bitcoin ve ayrıca 2 bin 500 TL teklif etti.

Toplam 4 bin 500 TL'ye tekabül eden teklifi kabul eden Ömer Faruk Kıroğlu, Harunustaspor'a sezon sonuna kadar imza attı.

Futbolcunun transfer ücreti, adına açılan Bitcoin hesabına aktarılırken, 2 bin 500 TL ise peşin verildi.

Transferin, dünyada Bitcoin'le yapılan ilk transfer işlemi olduğunu belirten Haldun Şehit, "Ülkede ve dünyada ses getirmek adına yaptık. Kulübümüz de şampiyonluk yolunda Bu transfer bazında Türkiye'de hatta dünyada bir ilk oldu. Profesyonel olarak yapılmış olsaydı televizyonlarda duyulurdu amatör olarak biz ilk olduk. Bunun için de gururluyuz" dedi.

Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.