Altay'ın Süper Lig aşkı Bursa'da depreşti!

TFF 1. Lig'de 28. haftanın kapanış maçı Altay deplasmanda Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. 28 maçta 53 puan toplayan İzmir ekibi 5'te 5 yaparak 3. sıraya kadar yükseldi. Siyah-Beyazlılar bu süreçte kalesinde yalnızca 2 gol gördü ve 16 gol attı!

TFF 1. Lig'de 28. haftanın kapanış maçı Bursaspor ile Altay arasında oynandı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi Marco Paixao, Erhan Çelenk ve Kappel'in golleriyle 3-1 kazandı. 28 maçta 53 puan toplayan Altay, 3. sıraya yükseldi. Son 5 maçında 16 gol atıp kalesinde yalnızca 2 gol görerek 15 puan toplayan İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi, 5'te 5 yaptı.

Yeni teknik direktörü Osman Özköylü yönetiminde çıkışa geçen Altay, Süper Lig hedefine giden yolda önce lider Giresunspor'u deplasmanda 1-2 mağlup etti. Ardından evinde Tuzla'yı 5-0, deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 ve milli ara öncesi de Menemenspor'u Bornova'da 3-0 mağlup etmişti.

Son 4 maçın 3'ünü kazanan Mustafa Er yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar ise paly-off potasından uzaklaşmak istemiyor. Beklentilerin üzerinde bir grafik seyreden Bursaspor, 27 maçta topladığı 40 puanla 7. sırada yer alıyor.

Altay'ın Süper Lig aşkı Bursa'da depreşti!

Altay'ın Süper Lig aşkı Bursa'da depreşti! ile ilgili etiketler Altay Bursaspor Marco Paixao Erhan Çelenk Osman Özköylü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.