Bursa'nın Orhaneli ilçesine giderseniz yanınıza para almayın

Bursa'nın Orhaneli ilçesi ziyaretçilerine sağladığı imkanlarla Türkiye'de bir ilki yaşatıyor. Bu ilçeye gelenler hiçbir hizmet için para ödemiyor.

Bursa’nın Orhaneli ilçesine misafir olarak gelenler hiçbir şeye para ödemiyor. İlçede otel, hamam, çamaşırhane, hastane servisi, internet ve tuvalet bedava....

0x0-bu-ilcede-her-sey-bedava-1495701230714

YAŞAMAK BEDAVA

Yaşamanın adeta bedava olduğu ilçede otel, hamam, çamaşırhane, hastane servisi, internet ve tuvalet bedava. Ecdattan kalan geleneklerin yaşatıldığı ilçeye gelen misafirler kalacak yerleri yoksa ücretsiz otelde konaklıyor, hamamda ücretsiz yıkanıyor.

"ECDADIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ"

Çamaşırhanede çamaşırlarını ücretsiz yıkatıyor. İlçenin belirli noktalarına kurulan şebekelerle ücretsiz internete girebiliyor. Tuvaletler de ücretsiz. İsteyenler ücretsiz servisle gidebiliyor.

0x0-bu-ilcede-her-sey-bedava-1495701237983

İlçede kurulan 600 yıllık pazarda ise köylülerin yetiştirdiği organik ürünler satılıyor. Orhaneli ilçesinde yaşamanın bedava olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu:

"İlçemizde her şey bedava. Biz atalarımızdan kalan gelenekleri yaşatmaya çalışıyoruz. Çünkü ecdadımız böyle yapmış. İlçemizde misafirhanede konaklamak ücretsiz"

0x0-bu-ilcede-her-sey-bedava-1495701238457

Tatlıoğlu konuşmasına böyle devam etti:

"Parası olmayanlara hamamda yıkanmak ücretsiz. Çamaşırhanede öğrencilerin ve ihtiyacı olanların çamaşırları bedava yıkanıyor. Ayrıca ücretsiz internet servisi yapıyoruz. Hasta olupta hastaneye gitmek isteyenlere ücretsiz hastane servisimiz var. Tuvaletlerimizin hiç birinden para alınmıyor. Kısacası ilçemizde yaşamak bedava. Herkesi Orhaneli'ne davet ediyoruz" dedi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesine giderseniz yanınıza para almayın ile ilgili etiketler Bursa Orhaneli bedava
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.