Bursa'da Yusuf Erdoğan'a büyük tepki!

Bursasporlu taraftarlar, Çaykur Rizespor maçında Yusuf Erdoğan'ı protesto etti. Yusuf Erdoğan sahayı terk etmek istedi ancak arkadaşları engel oldu. Teknik Direktör Samet Aybaba, oyuncusunu oyundan alırken Yusuf doğrudan soyunma odasına gitti.

Bursaspor'da Yusuf Erdoğan, taraftarın tepkisinden sonra sahaya terk etmek istedi.Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ederken maçta ilginç anlar yaşandı. Taraftarın tepki gösterdiği Yusuf Erdoğan sinirlenerek sahayı terk etmek istedi. Bir süre sonra teknik direktör Samet Aybaba, Yusuf'u oyundan çıkarmaya karar verdi ve yerine Burak Kapacak dahil oldu.

Oyundan çıkan Yusuf Erdoğan direkt olarak soyunma odasına giderken kulübedeki takım arkadaşları Yusuf'un arkasından gitti ve oyuncuyla görüşerek kulübeye gelmeye ikna etti.

Bursa'da Yusuf Erdoğan'a büyük tepki! ile ilgili etiketler Bursaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.