DEAŞ'lı teröristin bomba yaptığı sıradaki görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinde bombalı eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ şüphelisi ve onunla bağlantılı 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin cep telefonunda yapılan incelemede mühimmatla çalışma yaparken fotoğrafları bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi M.A'nın cep telefonunda inceleme yaptı.

Zanlının telefonunda maskeli olarak mühimmatla çalışma yaparken fotoğrafları bulundu.

BOMBA HAZIRLIYORDU

Çok sayıda fişek, kablo ve düzenek görülen fotoğrafın, şüphelinin bomba hazırlamaya çalışırken çekildiği iddia edildi.

BAĞLANTILI ŞÜPHELİLER DE GÖZALTINDA 

İnegöl'de temmuz ve ağustos aylarında 5 mobilya imalathanesinin kundaklanmasına yönelik soruşturmada, kamera kayıtlarından M.A. isimli şüpheliye ulaşılmış, evine düzenlenen operasyonda gizli bölmelerde DEAŞ'a ait paçavralar, 3 patlayıcı düzeneği, canlı bomba yeleği ve bomba yapımında kullanılan materyaller ele geçirilmişti. M.A ve onunla bağlantılı olduğu iddiasıyla 5 kişi yakalanmıştı.

(AA)


DEAŞ'lı teröristin bomba yaptığı sıradaki görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Bursa İnegöl DEAŞ telefon bomba düzenek mühimmat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.