Bursa'da yağmurdan sığınınca başına gelmeyen kalmadı

Bursa Nilüfer'de arkadaşıyla parkta yürüyüş yapan 20 yaşındaki Berk Can Acar, yağmurun başlamasıyla çocuk parkındaki kaydırağın çatısının altına sığındı. O sırada parka çocuğunu getiren bir adam ise iki gencin davranışlarını uygunsuz bulduğunu ileri sürerek sopayla saldırdı. Acar'ın kafasına 4 dikiş atılırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre, parkta arkadaşıyla yürüyüş yapan Berk Can Acar, yağmurun başlamasıyla çocuk parkındaki kaydırağın çatısının altına sığınarak yağışın dinmesini beklemeye başladı. O sırada parka çocuğunu getiren bir adam ise iki gencin davranışlarını uygunsuz bulup önce uyardı, sonrasında gençleri kovalamak istedi. Tartışma çıkınca adam parktan bulduğu bir sopayla Berk Can Acar’a vurarak gencin yaralanmasına sebep oldu. Bu sırada sopa darbelerine karşılık veren Acar ise adamın gözüne yumruk attı. Durumu gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç,  Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Acar’ın başına dört dikiş atıldı.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR 

Hastanede tedavisi tamamlanan Berk Can Acar olayın hala şokunu yaşadığını belirterek, '' Sağanak yağıştan korunmak için arkadaşımla parkta kaydırağın çatısı altına sığındık. O sırada eli sopalı bir adam gelerek banka oturdu. Aradan 15-20 saniye geçmeden küfür ve hakaret etti. Bizim oradan gitmemizi istedi. Bizde kötü bir şey yapmadığımızı ifade ederken, sopayla vurmaya başladı. Ambulansla hastaneye gittiğimde başıma 4 dikiş atıldı. Kolumda morluklar var. Sırtımda sopa izleri var. Şikayetçiyim'' dedi.

Sopayla Berk Can Acar'ı darp eden İ.S. ise karakolda, iki genci parkta uygunsuz şekilde durduklarını gördüğünü, uyarmasına rağmen yakasına yapışınca sopayla vurduğunu söyledi.  İ.S., gözüne yumruk yediği Acar'dan şikayetçi oldu. 

Bursa'da yağmurdan sığınınca başına gelmeyen kalmadı ile ilgili etiketler Bursa Darp park Genç şikayet uygunsuz davranış uyarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.