Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Bakan Soylu duyurdu: 130 hedefte toplam 132 kişi gözaltına alındı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna dair açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, 130 hedefte toplam 132 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonları açıkladı.

OPERASYONA 2 BİNİ AŞKIN POLİS KATILDI

Soylu açıklamasında "Beş ayı aşkın takip sonucunda bu sabah itibariyle 2 bin 20 polisin katılımı ile Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 130 hedefte toplam 132 kişi gözaltına alındı." dedi.

 

İşte Bakan Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

Operasyon sabah saatlerinde başladı. Toplam 132 kişi gözaltına alındı ve biraz sonra hem sorguları yapılacak ve ardından da adliyeye teslim edilecek. Hem Kökünü Kurutma Operasyonu'nu Bursa'da gerçekleştiren emniyet müdürlüğümüzü hem de teşkilatımızı tebrik etmek istiyorum. Uyuşturucu satıcılarına fırsat vermeyeceğiz. Kocaeli'nde 90 kiloya yakın eroin ele geçirildi.

Gençlerimizin zehirlenmesine fırsat vermeyeceğiz. Bizden kimse uyuşturucu satıcılarına normal davranmamızı beklemesin. Bir haber daha vermek isterim; Geçen hafta tarihimizin en yüksek uyuşturucu satımından gözaltı oldu. Milletimiz bize güvensin, uyuşturucu illetiyle mücadelemiz devam etmektedir.

Bursa'da uyuşturucu operasyonu! Bakan Soylu duyurdu: 130 hedefte toplam 132 kişi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler uyuşturucu Operasyon Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.